Premiär för Countrystyles Julshopp!

Madam Stoltz ljusstake stjärna koppar

Madam Stoltz ljusstake stjärna koppar

Nu har vi PREMIÄR för Countrystyles JULSHOPP! Med massor av mysiga saker till Advent – Madam Stoltz Adventsljustake i svart trä med siffror 1-4, ljusslingor, Adventsstjärnor och Madam Stoltz superfina ljusstakar stjärna i metall och glas som finns i både svart, koppar och mässing!

Bricka GLÖGG I Love Design

Bricka GLÖGG I Love Design

I Countrystyles JULSHOPP hittar du också den fina brickan som är en perfekt present till Glögg-kalaset! Brickan kommer från I Love Design – ett svenskt designföretag baserat i London. Brickan är dock tillverkad på Öland i formpressad björk – den går bra att diska i maskin!

Madam Stoltz renhorn

Madam Stoltz renhorn svart i resin ser väldigt naturtroget ut fast det är konstgjort

Madam Stoltz svarta renhorn är av den djurvänliga sorten – otroligt naturtrogna men tillverkade i resin blir de en vacker juldekoration.

Madam Stoltz ljuskopp vitt guld

Madam Stolz vit ljuskopp med guldfärgad insida

 

Madam Stoltz julkula grå

Madam Stoltz julkula grå Boho stil

 

Madam Stoltz Adventsljusstake svart metall

Madam Stoltz Adventsljusstake svart metall

Här har vi dekorerat Madam Stoltz svarta Adventsljustake/ljusfat med ett svart renhorn – komplettera med mossa, kottar och några vackra kvistar från naturen. En klase Julröda rönnbär kanske?

Country Candles doftljus med juldoft

Country Candles doftljus med juldoft

Engelska Country Candles handgjorda doftljus brinner perfekt och har fräsha, lätta dofter som är lätta att tycka om. Varje år kommer en Julkollektion med nya doftljus i olika härligt Juliga dofter – bara att öppna locket och Julstämningen sänker sig genast över ditt hem…

Country Candles doftsticks pepparkaka

Country Candles doftsticks pepparkaka

Country Candles fina doftsticks hör till våra personliga favoriter. I förpackningen finns en snygg glasflaska med stjärnor och pinnar i trä. Du stoppar ner pinnarna i flaskan (inget skall tändas) och då börjar doftpinnarna suga upp de eteriska oljorna i flaskan. Country Candles doftpinnar är väldigt dryga och brukar räcka i minst ett halvår.

Hjärta dörrkrans av kottar

Hjärta dörrkrans av kottar

 

madam stoltz ljusstake stjärna svart

Madam Stoltz ljusstake stjärna svart

 

 

 

Leave a Reply