Finaste Påskdekorationen i webbutiken!

Påsken är en sådan där skön Högtid bestående av lika delar lat och mat… Inte lika hektiskt som Julen brukar Påsken innehålla en sådär alldeles lagom mängd trevligheter. Plus för egen del en välkommen vilopaus med riktigt röda dagar…

Vackra Påskdekorationer i naturliga material är sådant vi gillar och för bara några minuter sedan lades denna vackra Kransen med äkta fjädrar från pärlhöns (spill från äggproduktion) ut  i webbutiken. Du hittar alla våra Påskdekorationer under kategorin TRÄDGÅRD!

De här fina äggen i naturlig storlek har också fjädrar från pärlhöns som dekoration och säljs i pack om 4 st. Jutesnöret för upphängning ingår.
Här har vi dekorationsäggen med pärlhönsfjädrar i en större storlek – vacker dekoration till Påskbordet!

Påskfjädrar i milt mullvadsbrunt är riktigt vackert! Som du ser på bilden är våra påskfjädrar äkta vara! (Hönsfjäder som är spill från äggproduktion.)

Självklart finns de vackra påskfjädrarna även i en mildgul färgton.

Och så har vi påskfjädrarna i en fin gammelrosa ton. Alla färgerna är fina att matcha tillsammans för den som vill det.

Så till sist en annan favorit som blir en riktigt vacker Påskdekoration. Den vita kransen i strutsfjäder! Fjäderkransen är fin att hänga i ett större ris, i ett fönster eller att lägga som påskdekoration på påskbordet.

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply