Nu är det Påsk hos Countrystyle!

Idag har jag packat upp lådorna som varit på driven en 14 dar sådär… Och där låg det ju, allt mitt fina Påskpynt som du bara hittar hos Countrystyle.se och i vår Gårdsbutik i Falkenberg! Den ursöta hönan i trådarbete har redan flyttat in och håller oss sällskap vid matbordet! (Idag har jag förresten beställt livs levande myskankor också – nu jädrars alla mördarsniglar! Men det blir en senare historia.) Och tro det eller eller ej så gick min windsurfande webbutvecklare iland till slut och byggde klart Countrystyles E-butik, med både köpknappar, kundkorg och kassa. Så nu blir det mycket enklare att handla. Får nästan nypa mig i armen för att fatta att det äääntligen är klart…countrystyle.se

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply