Naturtrogna konstgjorda växter som du kommer vattna av misstag…

konstgjort olivträd

konstgjort olivträd

Vi älskar Olivträd men vi älskar inte lika mycket när alla blad trillar av så fort vi flyttar ett olivträd inomhus… SÅ nu har jag gett upp riktiga olivträd och håller mig istället till ett konstgjort naturtroget olivträd! Tursamt då att det hänt jättemycket på området konstgjorda växter på senare år – konstgjorda växter har blivit otroligt fina och naturtrogna. Och hittills har ingen kommit på att vårt stora, maffiga  olivträd på bilden här ovanför faktiskt är konstgjort!

stort konstgjort olivträd

stort konstgjort olivträd

Det här maffiga konstgjorda olivträdet är ca 80 cm högt och har en riktigt kraftig, snygg stam. Kronan är otroligt naturtrogen med svarta oliver dinglande på grenarna… (Du får bara passa så inte dina gäster försöker äta upp oliverna…) Ett snyggt olivträd är ett jättebra sätt att snabbt ansiktslyfta en uteplats eller balkong. Eller – som i vårt fall – ett mörkt hörn i badrummet.

konstgjort olivträd

konstgjort olivträd

Vi har också ett konstgjort olivträd i en mindre storlek – som också kan stå på ett bord. Vårt Olivträd har vi ”planterat” i en snygg högsmal terrakottakruka från Bergs Potter. Den här höga Krukan passar perfekt för växter på stam, som tex olivträd, uppstammade rosor eller orkidéer. Denna fina handgjorda terrakottakruka heter ”Helena” och finns även i grått. Här hittar du Bergs Potter krukor >

konstgjord pelargon

konstgjord pelargon

Vi på Countrystyle har ett helt gäng vackra och naturtrogna konstgjorda växter. Senaste medlemmen i familjen är en konstgjord vit pelargon! Konstgjorda växter är perfekta i Sommarstugan t ex där du kanske inte alltid har möjlighet att vattna levande växter. Eller i mörka rum hemma där levande växter inte trivs.