Morris & Co Neccessär

Femina är en  tidning jag verkligen gillar. Lite mer tänkvärd än många andra och mycket att läsa. Känns som ett magasin som räcker riktigt länge… I senaste numret visar Femina vår fantastiskt fina neccessär från Morris & Co ´s nya vårserie ”Golden Lily”. ÄR den snygg eller ÄR den snygg???

Vissa tidningar är det lite extra roligt att komma med i – som Femina – som i övrigt inte  är så kommersiell som många andra utan faktiskt känns redaktionellt inriktad – på riktigt. I senaste numret visar Femina en superläcker Morris & Co neccessär från oss på Countrystyle. Kul!

Och här har vi skönheten i riktigt närbild – härligt!!!

Morris & Co har en hel rad superhärliga Bad- och Bodyprodukter i sitt sortiment – bla den här sköna handcremen med sheabutter. Mumma…och jättebra Presenttips! Mors Dag t ex närmar sig så sakteliga…

På bilden syns bl a Morris & Co Gästtvålar i bokask till vänster, neccessären, handtvål i pumpflaska och badsalt i fin gammeldags pappförpackning med snöre. Bara förpackningarna är fantastiskt fint arbetade i sig.

Här är en vårnyhet som är så ny att den inte ens är ute i webbshoppen ännu – Morris & Co Reseset med schampoo, balsam och duschcreme. Bästa reskamraten i år!

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply