Vårt senaste resefynd: Vårens nya mattor och kuddar i skön Boho stil!

 

matta boho stil

Bland det roligaste vi på Countrystyle vet är när vi på resor runt om i värden snubblar på ett nytt, kul märke eller nya fina produkter. Precis så var det när vi av en slump hittade våra nya, superhärliga tryckta mattor och kuddar i bomull i den riktig sköna Boho-stilen som vi verkligen gillar att ha hemma! Till vår och sommar är det mysigt med lite fräscha färger som ljusblått, turkos och klassikern blått och vitt blandat. Snygga mattor är inte det lättaste att hitta men de här mattorna och matchande kuddar blev vi verkligen kära i!

kelimkudde

Till de superfina mattorna finns också matchande kuddar som också är sydda av mattor! Strukturen är trendigt grov men både mattor och kuddar är ändå mjuka och sköna vilket är en perfekt kombination. De grova kuddarna är lika fina ute som inne – jättesnygga t ex i en soffa eller på en bänk på uteplatsen.

 

matta boho

Våra snygga mattor finns även i lugnare färger som t ex denna fina mattan i gråbrunt med kittfärgat vacker mönster i skön Boho-stil – en av mina personliga favoriter!

matta turkos

Turkost är en färg vi aldrig tröttnar på och alltid aktuell till vår och sommar! Därför blev vi så glada när vi snubblade på denna fina bomullsmatta i fräscht turkost med ett mysigt, lite slitet vintage uttryck.

kelim_soffdyna

På vår uteplats står ett projekt – en gammal kökssoffa som andra halvan envisats med att släpa hem från landet. Måtten på soffan gör att det är svårt att hitta en dyna som passar – men vår snygga bomullsmatta passade perfekt och får nu tjänstgöra som överdrag till soffdyna! Ett bra tips för uteplatsen!

matta bomull

På bilden ovan ser du tydligt den härliga grova strukturen på bomullsmattorna – som ändå är väldigt mjuka och sköna att gå på!

grå vit matta

Den kittfärgade mattan med snyggt diskret Paisley-mönster i grått och blågrått är en av mina favoriter!

bomullsmatta Paisley mönster

Söker du en ljus matta i vintagestil med diskret Paisleymönster är mattan ovan ett superfint alternativ!