Make Over i Thyrasgårds badrum!
I fyra år har jag velat ha ett svart toalock, som matchar de svarta plattorna på badrumsgolvet. I veckan tappade Veteranpoolen (mamma) en blomkruka på toastolen i en sina städattacker så den sprack i tusen bitar. Ny toastol fick inhandlads akut. Och jag såg äntligen min chans att smuggla undan det fula vita plastlocket som följde med. Och byta ut det mot mitt efterlängtade svarta istället. Och GISSA om jag är glad för mitt svarta toalock! Smyger dit och gluttar lite då och då… Veckans inredningstips får alltså bli att med ett enkelt handgrepp byta ut trista plaslock på toan. Det tar 5 minuter och blir SÅ mycket roligare! Av bara farten kom äntligen badrumsskåpet upp också som stått på golvet några år nu… En fin detalj på det är att även sidorna är i glas och inte bara framsidan. I trånga utrymmen gör glassidorna att rummet känns mycket luftigare. Det får vi bli veckans andra inredningstips!

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply