Julmys i Countrystyles Gårdsbutik


Hela veckan längtar jag till helgen när jag får mysa och dricka glögg med mina goa kunder i Countrystyles Gårdsbutik i Falkenberg. En tjej har varit här alla helger utom en sedan vi öppnade i oktober! Och många ansikten börjar bli riktigt gamla bekanta nu. Skojjigt! Otroligt tex hur många som kände tant Thyra som bodde här på Gården förut. Hon måste vara en riktigt kändis i Bygden – en strong dam som fortfarande kommer på flygande expedition då och då och kollar att jag klippt gräsmattan… (Det är ren tur att den faktiskt alltid råkat vara nyklippt när tant Thyra kommer på besök.) Sist Thyra kom farande med käppen i högsta hugg, stod jag precis i duschen, vilket resulterade i att jag klättrade över brädhögar och bråte endast iklädd badlakan, och förevisade huset som just höll på att byggas om till Countrystyles Gårdsbutik. Thyra såg lite tvivlande ut minns jag och tyvärr har hon inte sett Gårdsbutiken färdig ännu. Så jag hoppas att det snart är dags för nästa flygande inspektion!

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply