Fanmail!


Det kommer ofta mejl från Kunder med tips och positiva synpunkter om Countrystyle.se. Häromkvällen damp det här supergulliga mejlet ner i min mejlbox:
”Hej.
Mottog idag mitt paket från er, mycket nöjd och framförallt väldigt positivt överraskad. Handlar väldigt mycket via internet och har så gjort i några år. En sak som slog mig var hur snabbt leveransen gick, vilket tyvärr ofta inte är fallet, i synnerhet med svenska webshops. Att ni skickade med returemballage tycker jag bara är positivt, det är ju som ni skriver att skönheten kommer inifrån och skönheten fanns verkligen där, i och med att ni förpackat det så väl så att ingen skada skett.
”Ramlade” in på er sida av en slump genom ett tips från en arbetskollega, men har lagt till er sida bland mina favoriter och redan rekommenderat er till flera. Nu väntar jag med spänning på vad flickvännen ska säga när hon mottar katten som ska hålla henne sällskap och framförallt varm, i väntan på att hennes allergi skall lösa sig och en riktig katt kan införskaffas.

Vänligen Christer Lindén

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply