Enjoy Candles – vaxljusens Rolls Royce!

JO – ska medges, Enjoy Candles är en smärre investering – men när man håller dem i sin hand förstår man varför. Varje Enjoy Candle är handgjort ett och ett så det finns inte två ljus som är exakt lika. Enjoy Candles är också de enda vaxljusen i världen som har hela tre ljuskällor. Det gör att Enjoy Candles vaxljus/LEDljus ger ett otroligt naturligt ljussken med flämtande lågor. Vackert! Enjoy Candles drivs med vanliga batterier och kan ställas in på timer på 4,5 eller 6 timmar. Nästa dygn samma tid som du satte på dem dygnet innan börjar de lysa igen!

Enjoy Candles – vaxljusens / batteriljusens Rolls Royce!

Fint att placera flera Enjoy Candles tillsammans i en grupp!

Enjoy Candles finns i en mängd olika storlekar – fint att mixa lite olika.

Enjoy Candles drivs med vanliga batterier. Om du vill kan du sätta dem på den inbyggda timern så att de är tända 4, 5 eller 6 timmar i sträck. Nästa dygn samma tid börjar de automatiskt lysa igen! Perfekta som husvakt tex mao.

Enjoy Candles är fina att använda i allt från vardagsrum, sovrum till badrum och barnrum. Jättebra som amningslampa eller nattlampa i barnens rum. Du kan också ha dem utomhus men de bör för batteriernas skull inte stå i vatten…

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Latest Comments

  1. Sophie / Enjoy Candles oktober 10, 2014
  2. Thyrasgård oktober 10, 2014

Leave a Reply