Cirkusbokstäver – en lysande nyhet!

Lysande Cirkusbokstav K med LED-lampor

Lysande Cirkusbokstav K med LED-lampor

Vi har länge letat efter snygga Cirkusbokstäver med LED-lampor och  nu äntligen har de kommit in i lager. Våra Cirkusbokstäver finns i alla bokstäver från A-Z plus som &-tecken och en fin Stjärna. Och både i zinkfärg och i rost i skön vintagestil. Till Cirkusbokstäverna hör en transformator så de går på vanlig ström – men de lysande bokstäverna kan också användas med batteri ca 8 timmar – till exempel som bordsdekoration på fester. Fina tips är t ex att hänga era initialer som väggdekoration ovanför sängen eller att använda en Cirkusbokstav som nattlampa i barnrummet…

Cirkusbokstav S & L rost vintagestil

Cirkusbokstav S & L rost vintagestil

Våra snygga Cirkusbokstäver finns i både zinkfärg och rost i skön vintagestil. Det är t ex fint att kombinera två bokstäver med ett &-tecken emellan. Med en transformator kan du kombinera ihop upp till 5 stycken Cirkusbokstäver.

Cirkusbostav och-tecken &

Cirkusbostav och-tecken &

Ett supersnyggt &-tecken ingår också i alfabetet med Cirkusbokstäver. Använd och-tecknet separat eller för att binda samma två bokstäver.

Cirkusbostav och-tecken &

Cirkusbostav och-tecken &Såhär ser det fina &-tecknet ut när det är tänt. Cirkusbokstäverna går både på vanligt nätström och på batteri om man vill det.

Cirkusbokstav G&T

Kanske något för hemmabaren? Cirkusbokstäverna är en jättebra födelsedagspresent eller Julklapp!

rocketrye_gt

rocketrye_julstjarna

Cirkusbokstäverna finns också som Stjärna – jättefin som Adventsstjärna t ex.