Bloomingville inredning – Vårnyheter!

Bloomingville soffbord i mässing

Nu börjar Bloomingvilles snygga Vårnyheter trilla in i vårt lager. Bloomingville ligger som vanligt rätt i trenden och vi ser mycket mässing, guld och marmor. Detta supersnygga soffbordet är helt i mässing som passar så fint till både rosa färgtoner och gröna växter. Gröna växter ser vi mycket av i vår och även här är Bloomingville precis rätt på det med sin fina kaktus i kruka av marmor.

 

Bloomingville soffbord marmor

Här är ett annat superläckert soffbord från Bloomingville som kommer in lite längre fram i vår. Underredet är i mässing och bordsskivan i vit marmor med fin marmorering i grå toner. De nätta bordsunderredena på Bloomingvilles soffbord och sidobord gör borden luftiga och gör att borden passar bra även i mindre rum.

Bloomingville puff sjögräs

Denna snygga sittpuffen från Bloomingville passar lika bra ute som inne. Puffen är gjord i sjögräs och är perfekt för att skapa mjukhet, mys och värme i en hård miljö. Sittpuffen är jättebra i barnrum och såklart perfekt för att piffa till en trist balkong eller på uteplatsen att vila fötterna på. Sittpuffen kan också användas som bord – utrusta den med en bricka och voilá – puffen blir ett bord.

bloomingville soffbord i guld

Här ser vi hur fint guld och gröna växter passar tillsammans. Detta soffbordet är helt i guldfärgad metall och precis på ingång till vårt lager – du kan se det här Bloomingville soffbord guldfärg >

Bloomingville soffbord sidobord marmor

Här ser vi ännu en variant på Ett av vårens söta småbord från Bloomingville – också detta bordet är precis på väg in till oss och går bra att förbeställa 🙂 Bordet har underrede i snyggt grålackad metall och bordsskivan är av grå marmor. Bordet finns även i vitt med vitt underrede och vit marmorskiva.

 

Bloomingville korgar

Bloomingville gör mycket fina korgar – använd dem som ytterkruka och du skapar en skön somrig känsla på nolltid! Bloomingvilles korgar kan såklart användas till allt från tvättkorg till leksaksförvaring…