Advent och årets fina Adventsstjärnor är här!

Jag älskar Advent! Ser faktiskt mer fram till Advent än till själva Julen… Förväntan efter allt mysigt som komma skall ligger i luften och det är SÅ härligt att få lysa upp vintermörkret med lysande Adventsdekorationer. Få saker skapar sån mysfaktor som en Adventsstjärna i fönstret… I år kommer vi hemma att kombinera de fantastiska Adventsstjärnorna från Starlightz i handgjort mönstrat papper, med en riktigt läcker Adventsstjärna i metall i vintagestil. Den vackra stjärnan sprider en lantlig atmosfär och ett spetsmönstrat ljusspel kring sig.
   En av mina favoriter i årets Julkollektion är också 4-setet med Adventslyktor i mörkt antikfärgad koppar med numren 1-4. Stilrent, snyggt och mysigt!

Adventsstjärna i metall i vintagestil – en av vinterns stora favoriter!

De handgjorda Adventsstjärnorna i papper från Starlightz är otroligt detaljrika – helt enkelt FINAST (Vi har testat andra också men inga går upp emot dessa.)

Den här supervackra handgjorda Adventsstjärnan från Starlightz är en av mina favoriter. Mönstren är genombrutna eller fylla med ett tunt papper som sprider ljuset fantastiskt vackert.

Röda Adventsstjärnor är en klassiker som många absolut vill ha i fönstret till Advent.

Denna vackra vita Adventsstjärnan har dekorationer i silver.

Jättestor vit stjärna som är hela 80 cm i diameter!

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply