Barnryggsäckar för flickor och pojkar i kul mönster som dinosaurier, brandbilar, tåg, racerbilar och söta blommor, ballerinor, hundar, kattungar och prickigt!

Kul och söta barnryggsäckar för barn från 1 år och uppåt.

Här hittar du kul och söta barnryggsäckar i bra kvalitet för barn i alla åldrar från 1 år till 12 år. (Vi har också mycket fina ryggsäckar i vuxenstorlekar som passar bra från 13 år och uppåt.) Små gulliga ryggsäckar för flicka eller pojke som är jättebra för Dagisutflykten i söta mönster som dinosaurier, racerbilarm brandbilar, tåg och bussar. Eller småblommigt, med söta kattungar, hundvalpar eller rosa ballerinor. Rosa ryggsäckar är ju en period svårt att leva utan…

Praktiska barnryggsäckar i vattentät oilcloth.

Våra barnryggsäckar är väldigt praktiska i helt vattentät oilcloth som håller mackor, ombyteskläder etc torra i det värsta ruskvädret. Våra barnryggsäckar går bra att torka av med en blöt trasa. Barnryggsäckarna har enkla snabbspännen som går snabbt att själv öppna och stänga, sköna reglerbara och vadderade axelremmar och fickor med dragkedjor för säker förvaring av personliga småsaker.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.