Artwood Vägglampa Anzio Dubbel

2 695 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Vägglampa 'Anzio' Dubbel

Artwood Vägglampa 'Anzio' Dubbel i mattsvart metall är en snygg downlight-lampa med mörkt guldfärgad insida som sprider ett varmt, mjukt sken som lyfter den mörkaste vägg! Lampan kommer med strömbrytare/dimmer och väggkontakt för sladdmontering bakom eller på vägg. Stor lampfattning E27, max 40W. (Glödlampor ingår ej, här hittar du våra snygga retro glödlampor som passar fint till Anzio Vägglampa >

STORLEK: Bredd 50 cm. Höjd 24 cm. Djup 20 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Artwood vägglampa Anzio finns även som enkel modell med en lampa: Beställ Artwood Vägglampa Anzio Enkel här >

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd50 cm
Höjd24 cm
Djup20 cm
MaterialMetall
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #lampa
 • #vägglampa
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Vägglampa Anzio Dubbel

  Artwood Vägglampa Anzio Dubbel

  Artwood Vägglampa 'Anzio' Dubbel i mattsvart metall, bredd 50 cm, höjd 24  cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.