Artwood Utomhusstol Marbella

3 295 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Utomhusstol 'Marbella' konstrotting

Artwood Utomhusstol 'Marbella' stol i väderbeständig högkvalitativ och mycket naturtrogen konstrotting är en tålig stol med stomme av aluminium - en härlig bekväm stol för terassen. OBS! Dyna ingår ej men kan köpas till separat här > 

STORLEK: Bredd 63 cm. Djup 73 cm. Höjd ryggstöd 89 cm. Sitthöjd 45 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Till Artwood´s snygga Marbella stol i konstrotting finns matchande utemöbler som t ex bord.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd63 cm
Höjd89 cm
MaterialKonstrotting
FärgGråbrun
Djup73 cm

Fler varor på samma tema:

 • #stol
 • #rottingstol
 • #artwood
 • #utemöbler
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Utomhusstol Marbella

  Artwood Utomhusstol Marbella

  Artwood Utomhusstol 'Marbella' stol i väderbeständig konstrotting, bredd 63 cm, djup 73 cm, höjd ryggstöd 89 cm, sitthöjd 45 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.