Artwood Stolsdynor Columbus Karmstol 2-Set

1 598 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Stolsdynor 2-Set Columbus till Karmstol Offwhite

Artwood Stolsdyna 2-Set 'Columbus' sittdyna + ryggkudde till Karmstol MED armstöd. Offwhite, tyget är i 100% Bomull. (Det går att även att specialbeställa dynor i Artwoods tyger eller i eget tyg. Kontakta oss för prisuppgift; info@countrystyle.se.) Här ser du matbordsstolen som passar till dynan >

STORLEK: Bredd 68 cm. Djup/Vidd 78 cm. Höjd ca 8 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

(Det går att även att specialbeställa dynor i Artwoods tyger eller i eget tyg. Kontakta oss för prisuppgift; info@countrystyle.se.) Här ser du matbordsstolen som passar till dynan >

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd68 cm
Höjdca 8 cm
MaterialBomull
FärgOffwhite
Djup78 cm

Fler varor på samma tema:

 • #stolsdyna
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Stolsdynor Columbus Karmstol 2-Set

  Artwood Stolsdynor Columbus Karmstol 2-Set

  Artwood Stolsdynor 2-Set 'Columbus' Offwhite till Karmstol med armstöd, bredd 68 cm, vidd/Djup 78 cm, höjd/tjocklek ca 8 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.