Artwood Soffbord / Satsbord Toledo Konstrotting

6 750 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 8-10 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Soffbord / Satsbord 'Toledo'

Artwood Soffbord / Satsbord 'Toledo' i konstrotting med glasskivor på rejäl och stabil metallstomme av aluminium. Ett snyggt satsbord i skön lounge-stil. Toledo är ett gediget soffbord i rundad konstrotting av högsta kvalitet i en snygg grey-washed finish som är så gott som omöjlig att skilja från äkta rotting! En av våra egna favoriter hos Artwood!

STORLEKAR: Största: Diameter 80 cm/Höjd 48,5 cm. Mindre: Diameter 65 cm/Höjd 41 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Artwood och hos oss köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

• FRAKTFRI HEMLEVERANS! • FÖRBESTÄLL UTAN KOSTNAD!

• Med Klarna Faktura kan du alltid förbeställa varor utan kostnad • Fakturor aktiveras först när varan skickas! • Lagervaror skickas enligt angiven leveranstid ovan. Skriv i meddelande i Ordern eller mejla info@countrystyle.se  om du önskar senare leveransdatum. Klarna DELBETALNING från 250:- månad.

Faktarutan:

Art. Nr

StorlekDiameter 80 cm/Höjd 48,5 cm. Mindre: Diameter 65 cm/Höjd 41 cm.
MaterialRotting
Färggrå/natur

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #bord
 • #satsbord
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Soffbord / Satsbord Toledo Konstrotting

  Artwood Soffbord / Satsbord Toledo Konstrotting

  Artwood Soffbord / Satsbord 'Toledo' i Konstrotting

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.