Artwood Soffbord Ophelia graphite

11 000 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4- 8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Soffbord 'Ophelia graphite' rektangulärt 

Artwood Soffbord 'Ophelia graphite' är ett lågt trendigt rektangulärt soffbord i järn/alumunium. Bordsskiva i aluminium med en snygg levande ganska matt yta med mycket struktur (ser ut som sten). Det avlånga soffbordet har ett stadigt underrede i järn och ett rustikt hantverksmässigt uttryck. Ursnyggt även att ställa två rektangulära bord bredvid varandra för en närmast kvadratisk form. 

STORLEK: Bredd 140 cm. Djup 77 cm. Höjd 37 cm.

LÄS I TIPSRUTAN TILL HÖGER OM SMARTASTE SÄTTEN ATT HANDLA MÖBLER!

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Artwood och hos oss köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

• FRAKTFRI HEMLEVERANS! • FÖRBESTÄLL UTAN KOSTNAD!

• Med Klarna Faktura kan du alltid förbeställa varor utan kostnad • Fakturor aktiveras först när varan skickas! • Lagervaror skickas enligt angiven leveranstid ovan. Skriv i meddelande i Ordern eller mejla info@countrystyle.se  om du önskar senare leveransdatum. Klarna DELBETALNING från 458:- månad.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd140 cm
Höjd37 cm
Djup77 cm
MaterialAluminium/Järn
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #bord
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Soffbord Ophelia graphite

  Artwood Soffbord Ophelia graphite

  Artwood Soffbord 'Ophelia graphite' lågt rektangulärt i järn/alumunium. Bredd 140 cm/Djup 77 cm. Höjd 37 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.