Artwood Soffa Guilford Tobago White 3-sits

27 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 8-10 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Soffa Guilford Tobago White 3-sits. 

Artwood Soffa Guilford i fina tyget 'Tobago White' är en stor, generös helvit 3-sits soffa. En speciell detalj på Guilford-soffan är att sittdynan är en hel dyna - inte flera. (Extra skön att ligga och dåsa i framför TV´n med andra ord...) Artwoods läckra soffa är uppbyggd på nozag resårer för optimal komfort. Sitt- och ryggkuddar fyllda med kallskum och fjäderdun - perfekta att sjunka ner i. Snygga och mjuka tyget 'Tobago White'. Tyget i 90% polyester/10% Nylon är avtagbart och går att tvätta. Även tyget kring själva soffstommen är avtagbart/tvättbart. Guilford är en lika snygg som bekväm soffa med generösa sittdjupet 100 cm. Tvättråd; Kemtvätt. 

STORLEK: Bredd 235 cm. Djup 100 cm. Höjd ryggstöd 85 cm. Sitthöjd 46 cm.
Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar, plädar och överkast utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

• FRAKTFRI HEMLEVERANS! • FÖRBESTÄLL UTAN KOSTNAD!

• Med Klarna Faktura kan du alltid förbeställa varor utan kostnad • Fakturor aktiveras först när varan skickas! • Lagervaror skickas enligt angiven leveranstid ovan. Skriv i meddelande i Ordern eller mejla info@countrystyle.se  om du önskar senare leveransdatum. Klarna DELBETALNING från 1100:- månad.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd235 cm.
Storlek3-Sits
Höjd85 cm. Sitthöjd 46 cm.
Djup100 cm
FärgVit
Materialtextil

Fler varor på samma tema:

 • #artwood
 • #soffa
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Soffa Guilford Tobago White 3-sits

  Artwood Soffa Guilford Tobago White 3-sits

  Artwood Soffa Guilford Tobago White 3-sits. Bredd 235 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.