Artwood Sidobord Mille Vintage Brass

2 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Sidobord 'Mille Vintage Brass'

Artwood Sidobord 'Mille Vintage Brass' i handbankad aluminium med underrede i järn är ett kvadratiskt sidobord med en vacker, blank levande bordsskiva med en böljande struktur. Artwood snygga sidobord i modern vintagestil har ett stadigt underrede i järn isvart och ett rustikt hantverksmässigt uttryck. Artwood´s snygga sidobord 'Mille i sina rustika naturliga material är en av mina egna favoriter. Ursnyggt att ställa två bord bredvid varandra som två låga soffbord.

STORLEK: Bredd/Djup 60 cm. Höjd 36 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Artwood och hos oss köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Artwood Sidobord 'Mille är även ursnyggt att ställa två bord bredvid varandra som låga soffbord. - eller varför inte som sängbord!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd60 cm
Höjd36 cm
Djup60 cm
MaterialAluminium/Järn
FärgVintage Brass

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #sidobord
 • #bord
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Sidobord Mille Vintage Brass

  Artwood Sidobord Mille Vintage Brass

  Artwood Sidobord 'Mille Vintage Brass' alu/järn. Bredd/Djup 60 cm. Höjd 36 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.