Artwood Pläd Eden linen

2 290 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Pläd Eden linen

Artwood Pläd Eden linen, med fransar och vackert jaquardvävt mönster i 69% linne, 31% bomull. En riktigt läcker pläd/throw i Boho-stil i trendigt grov men mjuk struktur. (Matchande kuddöverdrag finns också.) Tvättråd maskintvätt 30°.

STORLEK: 140x180 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Till Artwood´s snygga pläd finns också matchande kuddar och en snygg matta i samma mönster.  

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek140x180 cm
Material69% linne/31% bomull
FärgLinne

Fler varor på samma tema:

 • #pläd
 • #throw
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Pläd Eden linen

  Artwood Pläd Eden linen

  Artwood Pläd Eden linen, 140x180 cm, 69% linne, 31% bomull med vackert jaquardvävt mönster

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.