Artwood Matta Grange blå

990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Matta Grange blå

Artwood Matta 'Grange' blå i läckert Provencalé inspirerat mönster, finns i 2 storlekar, mattan är vävd i 100% kraftig bomull. De bägge större mattorna sys ihop av den mindre.

STORLEKAR: S: 80x250 cm, M: 120x180 cm

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Artwood´s snygga franska 'Grange' mönster finns även som matchande kuddar och quilt - jättesnygg att kombinera tillsammans!

Faktarutan:

Art. Nr

StorlekS: 80x250 cm, M: 120x180 cm, L: 250x350 cm.
Material100% Bomull
FärgBlå

Fler varor på samma tema:

 • #matta
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Matta Grange blå

  Artwood Matta Grange blå

  Artwood Matta Grange blå, finns i 2 storlekar, 100% kraftig bomull

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.