Artwood Matbordsstol Brussel Utomhusstol Vintage

2 690 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Matbordsstol 'Brussel Vintage' Utomhusstol 

Artwood Matbordsstol 'Brussel Vintage' Utomhusstol i väderbeständig högkvalitativ och mycket naturtrogen konstrotting är en tålig stol med stomme av aluminium - en härlig bekväm stol för terassen. OBS! Dyna ingår ej men kan köpas till separat här > 

STORLEK: Bredd 55 cm. Djup 63 cm. Höjd ryggstöd 104 cm. Sitthöjd 50 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Till Artwood´s snygga Brussel stol i konstrotting finns matchande utemöbler som t ex bord.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd55 cm
Höjd104 cm
MaterialRotting
FärgGråbrun
Djup63 cm

Fler varor på samma tema:

 • #stol
 • #rottingstol
 • #matbordsstol
 • #artwood
 • #utemöbler
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Matbordsstol Brussel Utomhusstol Vintage

  Artwood Matbordsstol Brussel Utomhusstol Vintage

  Artwood Matbordsstol 'Brussel Vintage' Utomhusstol i väderbeständig konstrotting, bredd 55 cm, djup 63 cm, höjd ryggstöd 104 cm, sitthöjd 50 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.