Artwood Lounge Fåtölj Madison Rotting inkl. Dynor

6 780 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 8-10 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Lounge Fåtölj Madison äkta Rotting inklusive dynor

Artwood Lounge Fåtölj Madison i äkta Rotting i fina gråtonen 'Grey Lacak' -  fåtöljen kommer inklusive dynor! Artwoods supersnygga Madison-fåtölj med sina rena linjer och inbjudande design är en av våra egna favoriter med garanterat god sittkomfort! Sitt- och ryggkuddarna är fyllda med kallskum och fjäderdun - perfekta att sjunka ner i. Dynorna är klädda i ett snyggt skönt och mjukt men slitstarkt tyg som är avtagbart och går att tvätta. (Miljöbilderna har ett specialbeställt tyg.) Tvättråd; Kemtvätt. OBS! Äkta rotting går att använda i uterum men i övrigt är rotting tänkt för inomhusbruk då det inte tål regn och kyla.

STORLEK: Bredd 78 cm. Djup 89 cm. Höjd ryggstöd 85 cm. Sitthöjd 45 cm.
Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar, plädar och överkast utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

• FRAKTFRI HEMLEVERANS! • FÖRBESTÄLL UTAN KOSTNAD!

• Med Klarna Faktura kan du alltid förbeställa varor utan kostnad • Fakturor aktiveras först när varan skickas! • Lagervaror skickas enligt angiven leveranstid ovan. Skriv i meddelande i Ordern eller mejla info@countrystyle.se  om du önskar senare leveransdatum. Klarna DELBETALNING från 238:- månad.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd78 cm
Höjd85 cm. Sitthöjd 45 cm.
Djup89 cm
MaterialRotting
FärgVit

Fler varor på samma tema:

 • #rotting
 • #artwood
 • #fåtölj
 • #loungestol
 • #loungefåtölj
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Lounge Fåtölj Madison Rotting inkl. Dynor

  Artwood Lounge Fåtölj Madison Rotting inkl. Dynor

  Artwood Lounge Fåtölj Madison i äkta Rotting inklusive dynor! Bredd 78 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.