Artwood Kuddfodral Kohud

1 749 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Kuddfodral Kohud

Artwood stort Kuddfodral Kohud i äkta läder fodrad med canvasbomull. Dold dragkedja för i- och urtagning av innerkudde. En trendig och exklusiv Artwood-kudde som passar fint i den trendiga Art Decostilen... (Innerkudde ingår ej.)

STORLEK: 60x60 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Artwood kudde blir allra snyggast med en innerkudde i dun eller fjäder. Kika t ex på våra eko-certifierade innerkuddar från Bungalow här >

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek60x60 cm
MaterialLäder
FärgBrun

Fler varor på samma tema:

 • #kudde
 • #kuddfodral
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Kuddfodral Kohud

  Artwood Kuddfodral Kohud

  Artwood Kuddfodral Kohud, storlek 60x60 cm, i äkta läder kohud/canvas

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.