Artwood Kuddfodral Blåblommig Rosor

ORD. 495 SEK

395 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Kuddfodral 'Blåblommig Rosor'

Artwood Kuddfodral 'Blåblommig Rosor' storlek 50x50 cm, 100% bomull' i mjuk men stadig bomull i fin kvalitet är en riktigt somrig och lantlig kudde i klassiskt blåvitt rosenmönster! Dold dragkedja för i- och urtagning av innerkudde. Artwoods exklusiva kudde passar fint både inne och ute... (Innerkudde ingår ej.) 

STORLEK: 50x50 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Beställ en snygg matchade Artwood Innerkudde 50x50 cm HÄR >> https://www.countrystyle.se/artwood-innerkudde-fjader-50x50cm.html

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek50x50 cm
Material100% bomull
FärgBlå

Fler varor på samma tema:

 • #kudde
 • #kuddfodral
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Kuddfodral Blåblommig Rosor

  Artwood Kuddfodral Blåblommig Rosor

  Artwood Kuddfodral 'Blåblommig Rosor' storlek 50x50 cm, 100% bomull

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.