Artwood Bordslampa Lazio

2 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2 veckor

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Bordslampa / Lampfot Lazio 

Artwood Bordslampa / Lampfot 'Lazio' är en stor stilig lampfot som är hela 63 cm hög. (Lampskärm ingår ej.) Lazio lampan är gjord i mörkbrunt trä i en läcker vintage finish. Sladden är ca 2,5 meter lång och har av/på knapp samt vanlig stickkontakt. Här kan du beställa våra snygga matchande Lampskärmar: Beställ Lampskärmar >

STORLEK: Höjd 58 cm. Diameter 35 cm.

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Hos oss på Countrystyle köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

Här kan du beställa våra snygga matchande Lampskärmar: Beställ Lampskärmar >

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd63 cm
Diameter25 cm
MaterialTrä
FärgMörkbrun

Fler varor på samma tema:

 • #lampa
 • #bordslampa
 • #artwood
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Bordslampa Lazio

  Artwood Bordslampa Lazio

  Artwood stor Bordslampa / Lampfot Lazio, hela 63 cm hög, i mörkbrunt trä

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.