Artwood Avlastningsbord / Golvhylla Amalfi blue stone

6 650 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Artwood Avlastninsgbord / Golvhylla 'Amalfi' blue stone 

Artwood Avlastningsbord / Golvhylla 'Amalfi' har bordsskiva i sten i svarta/blå toner sk blue stone med en levande ganska matt yta med mycket struktur. Avlastningsbordet / Golvhyllan har ett stadigt underrede i järn och ett rustikt hantverksmässigt uttryck. Artwood´s avlastningsbord 'Amalfi' i sina rustika naturliga material är en av mina egna favoriter i år - SÅÅ himla snyggt! Djupet - 40 cm - och öppen förvaring ger en luftig känsla som passar fint även i mindre rum.

STORLEK: Bredd 130 cm. Djup 40 cm. Höjd 78 cm.

LÄS I TIPSRUTAN TILL HÖGER OM SMARTASTE SÄTTEN ATT HANDLA MÖBLER!

Artwood är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1969 och som vi på Countrystyle.se varit Återförsäljare till från och till i snart 10 år. Artwood har mycket hög kvalitet på sina produkter som ofta används för inredning i t ex hotell och annan offentlig miljö. Artwood förknippas främst med sina fina möbler och utemöbler i naturmaterial som trä och rotting, men på senare år har Artwood även utökat sitt fina textilsortiment med trendiga kuddar och plädar i fina naturliga linne- och bomullskvaliteter. Snygga klädda sänggavlar är en annan av Artwoods specialiteter. Letar du efter ett snyggt och slitstarkt soffbord, matstolar, barstolar, riktigt fina utemöbler - eller kuddar och plädar utöver det vanliga - missa inte Artwoods vackra sortiment! Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Artwood och hos oss köper du enkelt och säkert Artwood Online.

Tipset:

• FRAKTFRI HEMLEVERANS! • FÖRBESTÄLL UTAN KOSTNAD!

• Med Klarna Faktura kan du alltid förbeställa varor utan kostnad • Fakturor aktiveras först när varan skickas! • Lagervaror skickas enligt angiven leveranstid ovan. Skriv i meddelande i Ordern eller mejla info@countrystyle.se  om du önskar senare leveransdatum. Klarna DELBETALNING från 277:- månad.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd130 cm
Höjd78 cm
MaterialSten/Järn
FärgBlåsvart/Svart
Djup40 cm

Fler varor på samma tema:

 • #avlastningsbord
 • #artwood
 • #golvhylla
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Artwood Avlastningsbord / Golvhylla Amalfi blue stone

  Artwood Avlastningsbord / Golvhylla Amalfi blue stone

  Artwood Avlastningsbord / Golvhylla 'Amalfit' blue stone / järn. Bredd 130 cm/Djup 40 cm. Höjd 78 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.