Affari Stormglas / glaslykta M

ORD. 198 SEK

168 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Affari Stormglas / Glaslykta - storlek Medium

Affari Stormglas / Glaslykta i storlek Medium har öppning upptill och står på en metallbricka med ljushållare som passar för stora storleken värmeljus (6 cm i diameter). Affaris fina stormglas finns även i en mindre storlek som är 23 cm hög. De bägge storlekarna är fina att kombinera tillsammans!

STORLEK: Höjd 23 cm. Diameter på metallbrickan 13 cm.

Affari är ett svenskt varumärke som funnits i vårt sortiment från och till ända sedan vi startade 2006. Affari gör fina inredningsdetaljer i mysig vintagestil som passar fint i en lantlig inredning. Framför allt förknippas Affari med vackra ljus, doftljus och ljusstakar, stora lyktor, ljusfat och ljuslyktor. Utemöbler som stolar i rotting och bambu, fina brickbord och snygga handgjorda korgar och krukor. Affari har också mycket fina Juldekorationer, snygga eldkorgar, renskinn och fårskinn. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Affari sedan 2006 och hos oss kan du snabbt, enkelt och säkert handla inredning från Affari Online.

Tipset:

Affaris fina stormglas finns även i en större storlek som är 28 cm hög. De bägge storlekarna är fina att kombinera tillsammans!


Faktarutan:

Art. Nr

Höjd23 cm
Diameter13 cm
Materialglas/metall
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #ljuslykta
 • #affari
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Affari Stormglas / glaslykta M

  Affari Stormglas / glaslykta M

  Affari Stormglas / Glaslykta - storlek Medium, metallfot med ljushållare som passar stora värmeljus (6 cm) Höjd 23 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.